LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Minne ajatkin, Opel auttaa määränpäähän.

Live Navigation Plus -palvelun avulla voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen saaden reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan autoosi.

Saat palvelun käyttöösi 3 vuodeksi ilmaiseksi, kun ostat auton, jossa on mukana navigointijärjestelmä. Sinun tarvitsee vain yhdistää auto myOpel-tilisi kanssa aktivoidaksesi palvelun. Klikkaa tästä.

Jos ajat sähköautolla, EV Trip Planner auttaa sinua suunnittelemaan matkasi etukäteen ja välttämään pelon akun loppumisesta, koska se näyttää sinulle reitin varrella sijaitsevat latausasemat.

 

VALITSE TILAUKSESI
LIVE NAVIGATION PLUS
Paras apukuljettaja

Nauti saumattomasta ajokokemuksesta, pidä katseesi liikenteessä ja kätesi auton ratissa.

Live Navigointi Plus -palvelun avulla löydät aina nopeimman ajoreitin perustuen reaaliaikaisiin liikennetietoihin. Kaikki Live Navigointi Plus -palvelut näkyvät suoraan autosi kosketusnäytöllä.

Liikennetiedot antavat sinulle ilmoituksia, jotta voit muuttaa nopeutta ja ajotyyliä varmistaaksesi turvallisemman ympäristön sinulle ja matkustajillesi.

Sähköautoilijoille EV Trip Planner on paras apuväline jokaisen matkan suunnittelussa. Syöttämällä määränpään näet akun varaustason lähtiessä... ja ennen kaikkea tiedät myös matkan päättyessä jäljellä olevan toimintamatkan. 
Lisäksi näet reitin varrella sijaitsevat latausasemat, jolloin voit lähettää tiedon sovelluksesta navigaattoriin ja aloittaa matkasi huoletta.

Kaikki palvelusta

Älykästä ajamista

Istu alas autoosi ja nauti Live Navigointi -palvelusta. Palvelu sisältää reaaliaikaiset liikennetiedot kuten ruuhkat, edullisimmat huoltoasemat sekä vapaat parkkipaikat. Kaikki tiedot ovat sormiesi ulottuvilla autosi kosketusnäytöstä tai kuljettajan digitaalisesta näytöstä.

Tieverkosto kehittyy jatkuvasti – liikenteenohjaukset muuttuvat, jalankulkualueet laajenevat tai vasta rakennetun korttelin kiertoliittymä on valmis liikenteelle. Varmista, että kartta on aina ajan tasalla, jotta saat kaiken irti navigointijärjestelmästäsi ja vastaanotat optimaalisia ohjeita. Jos ajoneuvosi on varustettu "Over-the-air" map update -ominaisuudella, sinun ei tarvitse huolehtia tästä, vaan se päivittyy automaattisesti. Kaikkien muiden navigointijärjestelmien tapauksessa käy vain säännöllisesti myOpel-sovelluksen kyseisessä osiossa ja seuraa yksinkertaisia ohjeita heti, kun päivitys on saatavilla.
Vastaanota aina paras reitti ja saavuta määränpää mahdollisimman tehokkaasti. 

Luotettavaa ennakointia

Liikennetiedot ovat luotettavia. Kiitos ison yhteisömme yli 30 maassa, kaikki liikennetiedot ovat aina tarkkoja sekä ajantasalla. Voit myös jakaa tiedon onnettomuudesta palvelun kautta.

Laillisesti pätevä

Riippuen maasta sekä paikallisista säännöksistä, saat ilmoituksia lähenevästä nopeusvalvontakamerasta, onnettomuuspaikan sijainnista, nopeusrajoituksista, liikennevaloista sekä muista liikennemerkeistä.

Live Navigointi Plus -palvelu sisältää:

  • Reaaliaikaiset liikennetiedot
  • Pysäköintitiedot Säätiedot
  • Huoltoasemat sekä polttoainehinnat lähellä sinua
  • Nopea osoitteen tai palvelupisteiden valinta
  • Nopeusvalvontakamerailmoitukset
  • Sähköautolla voit etsiä lähimmän latausaseman.
  • EV Trip Planner sähköajoneuvoille

 

Palvelun aktivointi

Näin aktivoit palvelun.

Jos sinulla on uusi auto navigointijärjestelmällä, autoosi kuuluu mallista riippuen 3 vuoden ilmainen Live Navigointi Plus -palvelu.

Näin käytät palvelua.

Kun palvelu on aktivoitu, voit ottaa sen käyttöösi Opelisi navigointijärjestelmässä.